الكمية تكفي:4 أشخاصوقت التحضير:30 دقيقةوقت الطهي:20 دقيقةالمقادير:- كيلو دقيق - معلقة كبيرة خميرة جافه - ملح وسكر - كوباية ميه دافية - نص معلقة بيكنج بودر - والسر بقى هو نص كوباية كريمة لباني مع نص كوباية زيت التحضير:- اولا نخلط كل السوايل مع يعض
- وبعدين باقي المكونات وعجنتهم كويس
- وسبتها ربع ساعة تتخمرالطبخ: - وبعدين شكلتها وحشيتها حشوات مختلفة
- هنا عصجت لحمة مفرومة وعملتها على شكل كرواسون ولفيتها وسويتها
- وحشوة تانية عرفتها من صحبتي وطلعت خطيرة
وهي عبارة عن عدس بني ملسوق وبطاطساية مسلوقة ومهروسة ومعلقتين لحمة معصجة وقلبتهم في بعض مع ملح وكمون ...وشكلتها وقفلتها بالشوكة وسويتها
- وحشوة كمان بالجبنة والزيتون والسماق
- وعملت ميني بيتزا
- والنتيجة كانت جميلة ....وكل واحدة تحط لمستها
- ودا طبق للي يحب يجرب